ICT inkoopbegeleiding

U bent hier: NewSupply » ICT inkoopbegeleiding

Verantwoordelijke aanpak en investeringen

 

Vandaag de dag heeft u voor het opstellen en uitvoeren van een succesvolle inkoopstrategie steeds meer technische inhoudelijke kennis nodig, dit door de snelle ontwikkelingen in de ICT markt. De ervaring rond de begeleiding en uitvoering van slimme inkoopprocessen van NEWSUPPLY komt dan goed van pas. Kennis van zaken als informatiebeveiliging, eigendom en gebruiksrecht van gegevens, beveiliging en versleuteling van extern dataverkeer, borging van persoonsgegevens, etc. kan u het benodigde voordeel geven.

 

Inkoopbegeleiding volgens NEWSUPPLY
Het is tegenwoordig belangrijk om bij ICT inkoop de juiste balans te vinden tussen zakelijke doelstellingen en het creëren en handhaven van de voorwaarden voor goede informatiehuishouding. Daar hoort een verantwoordelijke aanpak en investering bij. NEWSUPPLY kan u zowel procedureel als inhoudelijk ondersteunen bij het succesvol inkopen van uw ICT-middelen.

 

Meer weten over onze ICT inkoopbegeleiding en wat NEWSUPPLY eventueel voor u kan betekenen? Maak hier een afspraak met ons, onder genot van een kop koffie bespreken we uw mogelijkheden!

 

 

Waarom NEWSUPPLY