Mobile Device Management

U bent hier: NewSupply » Mobile Device Management

Help, smartphones en tablets zijn op de zaak!

 

Het gebruik van mobiele apparaten (devices) zoals smartphones en tablet PC’s hebben een gigantische vlucht genomen. Wellicht een aantal van uw medewerkers werken al met een iPad of Galaxy Tab. Maar hoe is uw organisatie hierop berekend? Hoe gaat u om met de beveiliging van deze apparaten? Wat doet u bij verlies van zo’n apparaat? Is de data goed beveiligd? Houden de gebruikers zich wel aan de spel- en gedragsregels van het gebruik? Het logische gevolg is dat mobiele apparaten net als traditionele PC’s beheerd en beveiligd moeten worden. Nu al wordt het probleem bij de IT afdeling of dienstverlener neergelegd, maar een duurzame oplossing vereist wel gereedschap.

 

Productiviteit en beveiliging onder controle
NEWSUPPLY heeft voor u diverse Mobile Device Management (MDM) oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld om smartphones en tablets centraal te beheren en beveiligen. Met deze gereedschapskist kan uw IT afdeling o.a. apparaten en apps uitrollen naar bepaalde gebruikersgroepen, rechten en instellingen beheren, apparaten vergrendelen.

 

Tevens kan uw afdeling apparaten monitoren, gebruikers op afstand ondersteunen en zelfs documenten verspreiden en/of updaten. U kiest voor een MDM oplossing om zo medewerkers productief te houden en de beveiliging onder controle te brengen.

 

Meer weten over MDM en wat NEWSUPPLY eventueel voor u kan betekenen? Maak hier een afspraak met ons, onder genot van een kop koffie bespreken we uw mogelijkheden!

 

 

Waarom NEWSUPPLY