NEWSUPPLY verwelkomt ABVAKABO als nieuwe klant

U bent hier: NewSupply » Verenigingen » NEWSUPPLY verwelkomt ABVAKABO als nieuwe klant

NEWSUPPLY levert hardware aan ABVAKABO FNV de grootste vakbond in de publieke sector. “We zijn ontzettend blij om ABVAKABO als klant te verwelkomen,” zegt Patrick Lapré, oprichter van NEWSUPPLY.


“Zij is een klant die echt bij ons hoort. Onze normen en waarden liggen dichter bij elkaar dan men zou vermoeden.” Aldus Patrick. “Wij hechten zeer veel waarde aan het menselijke aspect, iets wat natuurlijk de kern is van een vereniging als ABVAKABO FNV!”

 

De expert op werk en inkomen

ABVAKABO FNV is de grootste vakbond en haar 350.000 leden zijn werkzaam bij overheden, in de zorg, het welzijnswerk, onderwijs, sociale werkvoorziening, nutsbedrijven en post en telecommunicatie. De vakbond ziet haarzelf als dé expert als het gaat om werk en inkomen. Haar ambitie is om de dienstverlening aan de leden verder te verbeteren en haar vizier is dan ook gericht op vernieuwing en groei. Bert Haneveld, Hoofd Afdeling Financiën bij ABVAKABO FNV zegt; “Concreet betekent dit dat we ons beter richten op de behoeftepatronen van leden en potentiële leden. We willen onze verenigingsstructuur laten aansluiten op de geïndividualiseerde en gedigitaliseerde samenleving.”

 

 

De gedigitaliseerde samenleven wordt beleeft met apparaten als smartphones, tablets en laptops waarmee men met elkaar communiceert en werkt. Zowel leden, vrijwilligers en werknemers bij ABVAKABO willen straks ook zo met elkaar kunnen communiceren. “Het Nieuwe Werken heeft zich inmiddels bij ons aangemeld en we nemen serieuze stappen om onze medewerkers straks hiermee te kunnen faciliteren.” Aldus Bert Haneveld. “NEWSUPPLY levert ons niet alleen de hardware maar is ook onze sparringpartner als het gaat om Het Nieuwe Werken.”

 

Het Nieuwe Werken is een thema dat bij menig onderneming en instantie wordt ingezet om onder andere efficiëntie en effectiviteit te verhogen tijdens het werk. De producten en oplossingen van NEWSUPPLY leveren hier een bijdrage aan. Maar daar houdt het voor NEWSUPPLY niet op!

NEWSUPPLY helpt u bij het optimaal inrichten van uw ICT omgeving en het implementeren van managementoplossingen rondom mobiele apparaten.

 

 

 

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY