NEWSUPPLY is sponsor van OBS De Baanbreker

U bent hier: NewSupply » Scholen » NEWSUPPLY is sponsor van OBS De Baanbreker

Sinds kort wordt er bij OBS De Baanbreker op nieuwe computers les gegeven. Deze computers zijn door NEWSUPPLY geschonken en daarmee stelt NEWSUPPLY zich als sponsor van ICT op voor deze Zoetermeerse school. 


Basisschool te Zoetermeer

Op OBS De Baanbreker wordt baanbrekend onderwijs gegeven, waarbij samen leren, samen spelen en samen leven de belangrijkste speerpunten zijn.  De kinderen worden op deze basisschool geleerd respect te hebben voor zichzelf, de ander en voor de leeromgeving.  Om de kwaliteit van het onderwijs verder te ontwikkelen heeft De Baanbreker nieuwe computers van NEWSUPPLY ontvangen.

 

 

Elly Segboer-Monné, directeur van OBS De Baanbreker zegt: “Leerlingen kunnen zich ontwikkelen op eigen niveau. Zelfstandig werken en coöperatief leren zijn kernbegrippen binnen onze school. De PC, smartboard, laptop en straks de iPad gaan hier een bijdrage aan leveren eerst vanuit thuis en vervolgens ook op school.” “Ik ben blij dat een onderneming als NEWSUPPLY maatschappelijk betrokken is en het belang van de computer in het basisonderwijs ziet!” Aldus Elly Segboer-Monné.

 

Betrokken leverancier
NEWSUPPLY is een leverancier van computer hard- & software en consumenten elektronica die zich maatschappelijk betrokken voelt en vindt scholing een zeer belangrijk onderwerp. “De computer is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het huidige onderwijs”, zegt Patrick Lapré, oprichter van NEWSUPPLY. “Kinderen zijn tegenwoordig omringd met slimme elektronica, mobiele apparaten en computers. Dat stopt niet bij de deur van het klaslokaal!”

 

NEWSUPPLY hecht veel waarde aan het menselijke deel van de keten; medewerkers, consumenten, leveranciers en de samenleving ziet zij als één geheel. Onderwerpen als gezondheid, veiligheid, arbeidsrechten en scholing staan hoog op de agenda. Dit heeft zijn weergave in de keuze van producten, leveranciers en klanten!

 

 

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY