Tablets en smartphones zorgen voor ‘Het Nieuwe Managen’ op de ICT afdeling

U bent hier: NewSupply » Mobile Device Management » Tablets en smartphones zorgen voor ‘Het Nieuwe Managen’ op de ICT afdeling

U bent waarschijnlijk ook al geconfronteerd met de vraag naar het gebruik van iPad’s of andere mobiele devices in uw productie ICT omgeving. Maar hoe gaat u daarmee om? 


De iPad is zeker een bijzonder device met enorme mogelijkheden maar zorgt er echter ook voor dat de integratie ervan in een ICT omgeving een flinke uitdaging is. Hoe zorgt u als werkgever ervoor dat de juiste applicaties op iPad’s beschikbaar komen?  Hoe regelt u de toegang tot bestanden? Het liefst beschikt u over een gecentraliseerde en geïntegreerde managementvoorziening voor de iPad’s. Bestaan die dan? En welke voorzieningen zijn er?

 

Oplossingen

Op iPads en andere mobiele devices, zoals smartphones, zijn uw (bedrijfskritische) data opgeslagen. Gelukkig komen er steeds meer managementsuites voor deze mobiele devices beschikbaar waarmee u bijvoorbeeld beveiligingspolicies kunt doorvoeren en een device kunt wissen na verlies of diefstal. We noemen dit ‘Mobile Device Management of kortweg MDM.

 

 

Uit het aanbod van oplossingen levert NEWSUPPLY u de combinatie die optimaal past bij uw specifieke situatie. Maar daar houdt het niet bij op! NEWSUPPLY helpt u bij het zo effectief mogelijk implementeren van de mobile devices, de broodnodige management oplossingen en het opstellen van beleid rondom het MDM in uw organisatie. Het doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen bij het beheer van mobiele devices.

 

De iPad in uw zakelijke bedrijfsnetwerk?

NEWSUPPLY heeft ruime ervaring met het gebruik van mobiele devices, zoals de iPad, en is bekend met de risico’s en de uitdagingen bij zakelijk gebruik in bedrijfsnetwerken. U kunt van onze ervaring gebruikmaken om uw ICT omgeving te voorzien van een op maat gemaakte managementoplossing te implementeren en aan de slag te gaan met Het Nieuwe Managen op de ICT afdeling!

 

 

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY