1 op 3 huishoudens NL heeft een tablet

U bent hier: NewSupply » Mobile Device Management » 1 op 3 huishoudens NL heeft een tablet

Bijna 1 op de 3 Nederlandse huishoudens beschikt over een tablet. In totaal gaat het om zo’n 2,5 miljoen exemplaren waarvan het in 1,25 miljoen gevallen om een iPad gaat. Dat weet Telecompaper te melden op basis van onderzoek onder 6600 Nederlandse consumenten.

 

Naast de iPad zijn er 542.000 huishoudens die over een Galaxy Tab van Samsung beschikken. Gemiddeld wordt een tablet 9 uur per week gebruikt. 17 procent van de huishoudens die geen tablet hebben geven in het onderzoek aan ergens in de komende maanden een tablet aan te willen schaffen. Begin 2012 hadden volgens Telecompaper nog slechts 1 miljoen huishoudens (12 procent) een tablet. Uit recent onderzoek van GFK, dat de daadwerkelijke verkoop in de gaten houdt, bleek dat 4,3 miljoen Nederlanders gebruikmaken van een tablet.

 

De vraag die NEWSUPPLY zichzelf stelt na lezen van dit onderzoek; Hoeveel procent wordt als BYOD gebruikt en belast daarmee systeembeheerders op de zaak? BYOD – Bring Your Own Device – ‘Breng je eigen apparaten mee!’ heeft gevolgen voor de ICT afdeling. Als onderneming faciliteert u immers uw personeel bij hun werk wat telkens aan verandering onderhevig is. Meer weten? Klik hier…

 

Wellicht een goed gesprek met ons, onder het genot van een bak koffie geeft u nieuwe inzichten!

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY