Patricia Steur en Apple; a match made in heaven!

U bent hier: NewSupply » MKB » Patricia Steur en Apple; a match made in heaven!

NEWSUPPLY mag Patricia Steur Photography tot haar klantenkring rekenen en leverde onlangs diverse Apple producten aan de topfotografe met diverse nationale en internationale exposities op haar naam.


Onmisbare computers

De computer is al lang niet meer weg te denken in de wereld van de fotografie. Patricia werkt met gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten die hun sporen breed hebben verdiend op grafisch vlak, vandaar haar keuze om als zelfstandig ondernemer alleen maar te werken met producten van Apple. Patricia Steur zegt: “Mijn iPad, mijn iPhone en mijn iMac zijn inmiddels onmisbaar geworden bij mijn werk als fotografe en zijn een geïntegreerd onderdeel van mijn werkwijze.”

 

 

Patricia Steur fotografeert bekende en gewone mensen. Ze fotografeert graag inheemse volken, omdat die nog zo dicht bij de natuur staan en veel wijsheid hebben. Zo heeft ze een speciale band met de Maori’s uit Nieuw-Zeeland die ze daarom ook veel fotografeert en bezoekt. In 2005 ontving zij een belangrijke Nederlandse fotografieprijs, tot stand gekomen als hommage aan Paul Huf. Kenmerkend is haar passie voor mensen en haar liefde voor zwart-witfotografie.

 

 

Patricia is een fotografe die haar werk holistisch benadert. Zij stelt hoge eisen aan zichzelf, haar team en haar apparatuur. “Als professionele fotografe vertrouw ik op mijn medewerkers, op mijn camera, op mijn belichting en op mijn computers”, aldus Patricia Steur. “En nu heb ik er een nieuwe steunpilaar bij: ik vertrouw ook op NEWSUPPLY”.

 

NEWSUPPLY levert computers, tablets, mobiele apparaten en monitoren aan MKB, scholen, stichtingen, verenigingen en overheidsinstanties. Hierbij biedt NEWSUPPLY ondersteuning bij het optimaal in richten van de it-omgeving. Zo ondersteunt zij bij de keuze, implementatie en het beheer rondom Mobile Device Management.

 

 

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY