In de media

U bent hier: NewSupply » In de media

De Amerikaanse veiligheidsdiensten NSA en FBI hebben toegang tot allerlei gebruikersgegevens van onder meer Google, Apple en Facebook. Dat staat in geheime stukken in het bezit van The Guardian en The Washington Post. (meer…)

lees meer

Bijna 1 op de 3 Nederlandse huishoudens beschikt over een tablet. In totaal gaat het om zo'n 2,5 miljoen exemplaren waarvan het in 1,25 miljoen gevallen om een iPad gaat. Dat weet Telecompaper te melden op basis van onderzoek onder 6600 Nederlandse consumenten. (meer…)

lees meer

Na Het Nieuwe Werken is Bring Your Own Device nu als bedrijfsmodel sterk in opmars, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Inmiddels werkt een op de tien werknemers op een eigen laptop, tablet of smartphone. Als werkgever kunt u dus maar beter zorgen dat u er goede controle op hebt. (meer…)

lees meer

“Ik ben NEWSUPPLY begonnen omdat ik echt de verantwoordelijkheid wil nemen voor de effecten van mijn bedrijfsactiviteiten op sociaal, ecologisch en economisch gebied.” Aldus Patrick Lapré, oprichter van NEWSUPPLY. “Wij richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu, voor nu maar zeker ook in de toekomst!” (meer…)

lees meer

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY