Uw bedrijf stapt over op mobiele apparatuur, maar vergeet u uw beveiliging niet?!

U bent hier: NewSupply » Mobile Device Management, NEWSUPPLY » Uw bedrijf stapt over op mobiele apparatuur, maar vergeet u uw beveiliging niet?!

65 procent van de bedrijven investeert in mobiliteit met de uitrol van smartphones en tablets, maar tegelijkertijd investeert slechts 7 procent van de bedrijven de komende drie jaar in Mobile Device Management (MDM). Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek van het International Data Corporation (IDC)

 

IDC laat in dit onderzoek zien dat het uitrollen van mobiele apparatuur de investeringsplannen van bedrijven bepaalt. U en uw collega ondernemers zetten dit momenteel hoog op de agenda. En terwijl 65 procent kiest voor smartphones en tablets, verbetert slechts 7 procent de bedrijfsveiligheid door te investeren in Mobile Device Management (MDM).

 

MDM is de basis van mobiliteitsoplossingen voor beveiliging, beleid en integratie naar backofficesystemen. Zonder een MDM-oplossing is het nagenoeg onmogelijk om een mobiel apparaat te beveiligen en data bij verlies of diefstal gedeeltelijk of volledig te wissen! NEWSUPPLY vindt het opmerkelijk dat slechts 7 procent van de ondervraagden de komende jaren gaat investeren in MDM. Het is duidelijk dat de bewustwording rond beveiliging bijgesteld mag worden nu we met z’n allen steeds mobieler worden.

 

Met MDM bent u in staat om beheer op afstand van bestaande apparatuur te ondersteunen, zoals het wissen van data op een gestolen of verloren apparaat. Tevens kan uw afdeling apparaten monitoren, gebruikers op afstand ondersteunen en zelfs documenten verspreiden en/of updaten. U kiest voor een MDM oplossing om zo medewerkers productief te houden en de beveiliging onder controle te brengen!

 

Meer weten over MDM volgens NEWSUPPLY? Klik hier…

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY