NEWSUPPLY; betrokken manier van leveren werkt!

U bent hier: NewSupply » NEWSUPPLY » NEWSUPPLY; betrokken manier van leveren werkt!

“Ik ben NEWSUPPLY begonnen omdat ik echt de verantwoordelijkheid wil nemen voor de effecten van mijn bedrijfsactiviteiten op sociaal, ecologisch en economisch gebied.” Aldus Patrick Lapré, oprichter van NEWSUPPLY. “Wij richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu, voor nu maar zeker ook in de toekomst!”


Menselijk aspect
NEWSUPPLY is leverancier van computer hard- & software en consumenten elektronica en hecht veel waarde aan het menselijke deel van de keten; medewerkers, consumenten, leveranciers en de samenleving ziet zij als één geheel. Onderwerpen als gezondheid, veiligheid, scholing, arbeidsrechten en arbeidsomstandigheden staan hoog op de agenda. Dit heeft zijn weergave in de keuze van producten, merken en klanten!

 

 

 

Betrokken ondernemen
Winst maken is natuurlijk een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering van elke onderneming, zo ook bij NEWSUPPLY! “Toch gaat het bij ons niet alleen om wat onder de streep overblijft, maar ook om innovatie, kwaliteit en reputatie”, weet Patrick te melden. “Onze klanten vragen vaker om duurzame producten maar willen tegelijkertijd ook kosten kunnen verlagen! Door goed naar de klant te luisteren, met hen mee te denken en zelf bewust ervan te zijn, leveren wij producten en oplossingen die tevens kosten verlagend zijn voor de klant; energieverbruik, transport, afvalverwerking en zelfs op aantrekken van nieuw personeel. Deze betrokken manier van leveren werkt!”

 

Scholen, verenigingen en overheid
NEWSUPPLY verzorgt de import en export van gerenommeerde merken en levert deze gewilde goederen aan resellers in binnen- en buitenland. Tevens levert zij direct aan scholen, stichtingen, verenigingen en overheidsinstanties. Hierbij biedt NEWSUPPLY ondersteuning bij het optimaal in richten van de it-omgeving. Zo ondersteunt zij bij de keuze, implementatie en het beheer rondom Mobile Device Management.

Quote

“Give whatever you got and you’ll get in return something better than what you give!”

Patrick Lapré, oprichter NEWSUPPLY